Update toernooi Borger en status nieuwe coronamaatregelen

Beste judoka’s, ouders en verzorgers,

Coronamaatregelen voor de club

Dinsdagavond heeft het kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd. Één van deze maatregelen is het moeten kunnen laten zien van een coronatoegangsbewijs voor 18+’ers om in het sportcomplex te mogen komen. Dit betekent ook dat we het publiek moeten vragen voor een coronatoegangsbewijs. Het bestuur wacht af wat het JBN en sportbedrijf zeggen en maakt op basis van hun adviezen een besluit in wat we gaan doen. Houd hier de website en de mail voor in de gaten!

 

Toernooi in Borger

Aankomende zaterdag is het toernooi in Borger. Hier hebben we heel veel zin in! Met de aangescherpte maatregelen hebben we hier en daar al wat zorgen gehoord van mensen over het toernooi aankomende zaterdag, maar vrees niet! Het toernooi gaat gewoon door met de maatregelen die van te voren afgesproken waren. Deze zijn al conform de corona regels. Hieronder een korte samenvatting van de belangrijkste punten:

  • Toegangscontrole met  coronatoegangscode voor ALLE bezoekers van 13 jaar en ouder. Dit geldt dus voor sporters, coaches, bezoekers, vrijwilligers, scheidsrechters etc etc.
  • Duidelijke scheiding van bezoekersstromen op de matten. Hier wordt met pijlen, linten en slimme indeling aan voldaan.
  • (Waar mogelijk) contactloos betalen. Zowel voor toegang als bij Horeca.
  • Handen wassen, geen handen geven en hoesten in je elleboog.
  • Maar belangrijkste nog: Bij klachten: THUIS BLIJVEN!

We gaan er wat leuks van maken zaterdag, tot dan voor degene die zich hebben aangemeld en tot woensdag voor de overige judoka’s!

Met sportieve groet,
Het bestuur