Grote Clubactie 2022

Beste judoka’s, ouders en verzorgers,

De Grote Clubactie is weer om de hoek! Aankomende woensdag gaan we daar de lotenboekjes voor uitdelen.

 

Wat is de bedoeling?

Het verkopen van loten is heel eenvoudig. Wij werken met verkoopboekjes.

Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. De koper kan via het verkoopboekje online loten kopen met zijn telefoon (via de QR-code) of hij vult zijn gegevens handmatig in op de pagina ‘Eenmalige machtiging’. In beide gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer per e-mail. Als iemand een lot heeft gekocht, geef je die persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak ‘Eenmalige machtiging’) met deurzegel. Bekijk de instructie van online loten verkopen via het verkoopboekje op de achterkant. Denk erom dat je bij het invullen van het boekje geen contant geld aanneemt! Anders kan het lot niet worden ingevoerd. Wij nemen geen contant geld aan.

 

Wanneer, waar en hoe?

De Grote Clubactie 2022 start officieel vandaag, maar wij geven de boekjes aankomende woensdag tijdens de judoles. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden en buren.

 

Verkoopboekje inleveren

Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever hem dan in bij de trainers of Bert Stoker (secretaris), uiterlijk 9 november. Wij zorgen er dan voor dat het allemaal in orde komt! Wil je meer verkopen? Dan kan je dit vragen aan een van de trainers, zij geven je dan een nieuw boekje.

 

Hoe werkt het online loten verkopen?

In het onderstaande filmpje wordt duidelijk gemaakt hoe het verkopen van loten werkt via de QR-code. Mochten hier nog vragen over zijn stel deze dan gerust via de mail, vraag een van de trainers of Bert Stoker!

 

Het einde van de Grote Clubactie

Aan het einde van de Grote Clubactie gaan we kijken wie er allemaal mee hebben gedaan met de verkoop. Ieder lid krijgt dan van ons €0,50 per verkochte lot! Het heeft dus zeker zin om een paar loten te verkopen. Mochten hier vragen over zijn, mail dan gerust of vraag een van de trainers.

 

Wat gebeurt er met het geld van de Grote Clubactie?

Dit jaar willen wij het geld gaan gebruiken om een dagje weg te organiseren met de vereniging. Meer informatie hierover volgt.

 

https://www.youtube.com/watch?v=scRvcb9-tk4 – Uitleg over het verkoopboekje.

 

Veel succes!!