Grote Clubactie 23 september

Beste judoka’s, leden en verzorgers,
Het is weer zover! Zaterdag 23 september gaat de Grote Clubactie van start. Vorig jaar hebben we een ontzettend hoog bedrag opgehaald, waardoor onze activiteitencommissie een superleuke clubdag heeft kunnen opzetten met spelletjes en lekker eten.
Dit jaar willen we weer geld inzamelen voor hetzelfde doel: een zo leuk mogelijke dag hebben met alle leden van de vereniging.
Morgen krijgen jullie van de meesters de boekjes uitgedeeld. De boekjes werken dit jaar als volgt:
-We hebben de boekjes dit jaar gepersonaliseerd. Dit houdt in dat de verkoper nu alleen de QR-code hoeft te scannen voor op het boekje en wordt gelijk gebracht naar jouw persoonlijke verkooppagina. Dit zorgt ervoor dat je niet meer van tevoren je eigen naam in hoeft te voeren en dat er loten verkocht worden die wij niet kunnen linken aan een lid.
-Willen of kunnen mensen niet de loten via de QR-code halen? Dan is dat geen probleem. In het boekje is ook nog steeds de optie om alles met de pen te noteren. Denk er dan wel aan dat alles goed is ingevuld!
-Leden die 25 of meer loten verkopen krijgen net zoals vorig jaar een medaille voor hun inzet!
-Voor elk lot dat je verkoopt, krijg je €0,50 wanneer de Grote Clubactie voorbij is. Je doet het dus niet voor niks!
-We hebben geen extra papieren boekjes, probeer dus zoveel mogelijk loten te verkopen via de QR-code.
Een kort filmpje over hoe de verkoopboekjes werken: https://www.youtube.com/watch?v=scRvcb9-tk4
Denk erom dat de clubactie zaterdag 23 september pas begint! Dat betekent dat je vóór die datum geen loten kan verkopen. Loten die wel voor die datum verkocht worden kunnen wij niet invoeren en dus ook niet uitbetalen.
Ook krijg je op zaterdag 23 september een automatische mail van de Grote Clubactie met daarin de inloggegevens voor je persoonlijke verkooppagina. Op die manier kan je zelf bijhouden hoeveel loten je al verkocht hebt!
Heb je op zondag nog steeds geen mail gekregen? Laat het dan even weten, dan mailen wij apart de inloggegevens naar je door.
Alvast heel veel plezier en succes met het verkopen van de loten!
Het bestuur