Nieuwsbrief 19-09-2020

Hallo judoka’s, ouders en verzorgers,

 

Het gaat een drukke maand worden, we doen mee met van allerlei acties, geven een clinic en we staan in de krant! En er is meer goed nieuws, we hebben namelijk te horen gekregen dat we het keurmerk krijgen van de Judobond!! Veel leesplezier.

 

Acties.
We doen mee met de Grote Club Actie, komende woensdag worden de boekjes uitgedeeld. Aan het einde van deze nieuwsbrief is alle informatie hierover te vinden.

We doen komende week mee met de nationale sportweek. We promoten hier onze vereniging en bieden proeflessen aan. Meer informatie hierover is te zien via deze link:
https://www.sportbedrijf-drachten.nl/sportweek/

We doen ook mee met de sportactie van de Albert-Hein. Bij de boodschappen worden sport-vouchers uitgedeeld die in te wisselen zijn voor proeflessen. Meer informatie hierover is te lezen op deze link:
https://www.ah.nl/acties/digitaalsparen/sportactie

Komende dinsdagmiddag geven we clinics op het Gomarus college in Drachten. Hierbij is er een sportmiddag georganiseerd voor de klassen 1 t/m 4. Sportbedrijf Drachten verzorgt deze middag en zij hebben ons hiervoor benaderd. We vinden het super leuk dat we hier voor zijn uitgenodigd.

 Er is een stukje geplaats over onze vereniging in de krant: Rondom Drachten.
Dit kun je lezen via deze link:
https://www.rondomvandaag.nl/regio/drachten/sport/20322/geen-anderhalve-meter-op-de-judomat-

 Zaalhuur en corona.
Het bestuur heeft meerdere malen actie ondernomen om hier een duidelijk antwoord op te krijgen, maar helaas is hier nog niks over bekend. We wachten rustig af.

Keurmerk van de Judobond.
We hebben goed bericht gehad, we krijgen namelijk het keurmerk van de Judobond!
Er is veel tijd en energie in gestoken door het bestuur en het is gelukt, we zij hier erg blij mee.
Zoals het nu lijkt wordt het keurmerk op 30 september aan ons uitgereikt tijdens de 1e les.
Meer informatie over het keurmerk is te lezen in deze link:
https://www.jbn.nl/kenniscentrum/jbn-keurmerk

Onderaan de nieuwsbrief is alle informatie te vinden over de Grote Club Actie.

Met sportieve groet:
Het bestuur.

Jan Wedman: Voorzitter
Bert en Kirsten Stoker: Secretariaat
Sietske van Malsen: Penningmeester
Meindert Gorter: Algemeen bestuurslid
Cees Roest: Trainer

 

 

Grote Club Actie.
Zaterdag 19-09-2020 gaat de Grote Clubactie van start! Shihan doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen!

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van loten is heel eenvoudig. Wij werken met verkoopboekjes.

Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. De koper kan via het verkoopboekje online loten kopen met zijn telefoon (via de QR-code) of hij vult zijn gegevens handmatig in op de pagina ‘Eenmalige machtiging’. In beide gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en per e-mail. Als iemand een lot heeft gekocht, geef je die persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak ‘Eenmalige machtiging’) met deurzegel. Bekijk de instructie van online loten verkopen via het verkoopboekje op de achterkant. Denk erom dat je bij het invullen van het boekje geen contant geld aanneemt! Anders kan het lot niet worden ingevoerd.

Wanneer, waar en hoe?
De Grote Clubactie 2020 startte officieel gisteren, maar wij geven de boekjes aankomende woensdag tijdens de judoles. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden en buren. Let erop dat je verantwoord loten verkoopt tijdens de coronacrisis en dat de lotenkopers 18 jaar of ouder zijn! Verantwoord loten verkopen langs de deur doe je zo:

  • Houd altijd 1,5 meter afstand aan de deur.
  • Vraag kopers zoveel mogelijk online loten te kopen. Lukt dit niet? Vraag dan of de koper zijn eigen pen wil gebruiken.

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever hem dan in bij de trainers of Bert Stoker (secretaris) voor 18 november. Wij zorgen er dan voor dat het allemaal in orde komt! Wil je meer verkopen? Dan kun je dit vragen aan een van de trainers, zij geven je dan een nieuw boekje.

Hoe werkt het online loten verkopen?
In het onderstaande filmpje wordt duidelijk gemaakt hoe het verkopen van loten werkt via de QR-code. Mochten hier nog vragen over zijn, stel deze dan gerust via de mail of vraag een van de trainers!
https://www.youtube.com/watch?v=pq3tUEAEasg&feature=youtu.be – Uitleg over het verkoopboekje.