Nieuwsbrief 21-03-2022

Beste judoka’s, ouders en verzorgers.

We zijn blij dat de ouders weer mogen kijken bij de les, het is goed om veel van jullie weer te zien. De lessen worden goed bezocht, daar zijn we erg blij mee.
Mede door jullie mond tot mond reclame stromen de proeflesaanvragen binnen, we hebben inmiddels een wachtlijst om proeflessen te komen volgen.

We hebben op 3 maart de ALV gehouden, hieruit is gebleken dat de leden tevreden zijn over de vereniging en dat we alles goed op orde hebben.
Uit de kascontrole zijn dan ook geen bijzonderheden gekomen, alles is in orde bevonden. Dank aan iedereen die hier aan heeft meegewerkt.

Wel is er de behoefte om een activiteiten commissie te formeren.
De wens is dat deze commissie dan ongeveer 2x per jaar iets leuks organiseert. Misschien iets van een dagje naar speeltuin, kamp, een avondje BBQ’en?? Er zijn genoeg ideeën en mogelijkheden.
Lijkt je het leuk om een keer iets te organiseren? Of mee te denken? We horen het graag.
Als we een paar vrijwilligers hebben zullen we een avond gaan plannen om te brainstormen over wat we kunnen doen en hoe we het willen aanpakken samen.

Agenda:

Op zaterdag 26 maart organiseert Judo Bond Nederland voor de negende keer de Nationale Budodag. Sportcentrum Papendal is wederom het decor van dit drukbezochte evenement. Kijk op www.jbn.nl voor info en kaartjes.

Op maandag 4 april zijn we uitgenodigd voor de voorstelling over positief coachen ‘Dat schiet lekker op zo!’ op. Deze voorstelling is gratis voor alle leden, vrijwilligers en ouders/verzorgers van onze vereniging. Meer informatie is te vinden in bijlage, of op de website: https://positiefcoachen.nl/voorstellingen/drachten/

Op zaterdag 28 mei is er in Drachten een toernooi voor JudoTeams uit Noord-Nederland.
In de middag zal er een judo les worden gegeven door een TOP judoka en is er een MEGA apenkooi. Dit zal plaatsvinden in Sportcentrum Drachten. Meer info en tijden volgen nog, maar we hebben wel een team van vrijwilligers nodig om alles klaar te zetten en om deze dag te begeleiden. Lijkt je het leuk om mee te draaien in de organisatie? Geef je dan op!!

Op woensdag 22 juni hebben we een groot jubileum feest!! De vereniging in opgericht op 16 juni 1982, dus we bestaan al bijna 40 JAAR!! We willen er een gezellige middag en avond van maken. De informatie hierover volgt nog, maar zet het alvast in de agenda!

 

Met sportieve groet:

Het bestuur.

Jan Wedman: Voorzitter
Bert en Kirsten Stoker: Secretariaat
Sietske van Malsen: Penningmeester
Meindert Gorter: Algemeen bestuurslid
Cees Roest: Trainer