Nieuwsbrief 9 juni 2020

Hallo Judoka’s
Afgelopen woensdagen hebben we zonder mat getraind, dat is wel leuk maar we willen meer!! Nu de regelgeving is aangepast en we tot 18 jaar mogen trainen zonder de 1.5m regel gaan we morgen de oude vertrouwde grijze mat neerleggen op het tennisveld zodat we echt kunnen judoën. Helaas geldt deze regel nog wel voor de trainers, dus die zullen buiten de mat blijven. Morgen mag het judopak dus weer aan, we kijken er nu al naar uit!! (Let op, kleed je thuis om!!)
Omdat we een lage opkomst hebben om 19:00-19:45 stoppen we hier mee, we geven dus vanaf morgen les aan groep 1, 2 en 3.

Groep 1: 16:30 tot 17:00

Groep 2: 17:15 tot 17:45

Groep 3: 18:00 tot 18:45

Goed nieuws.

Als de corona situatie stabiel blijft dan ziet het er naar uit dat we per 1 Juli weer de zaal in mogen. Het is nog niet officieel bekend gemaakt maar de berichten zijn tot nu toe erg positief. Wij hopen het van harte, het is geweldig om de zaal weer in te mogen!!

Trainen in de schoolvakantie.

Graag willen we van jullie weten of er behoefte is om in de schoolvakantie door te trainen. We moeten komende donderdagavond hiervoor een verzoek indienen bij het sportbedrijf. Normaliter mogen we in de schoolvakanties geen gebruik maken van de zaal in verband met onderhoudswerkzaamheden. Echter nu we waarschijnlijk per 1 juli de zaal in mogen, zijn het sportbedrijf en de gemeente bereid het onderhoud om de trainingsuren heen te plannen. Excuses dat deze beslissing zo kort dag is.

Graag horen we van jullie of jullie in de zomervakantie willen trainen. Graag zsm een mail sturen naar shihandrachten@gmail.com met:

JA, wij komen trainen in de schoolvakantie NEE, wij komen niet trainen in de schoolvakantie.
Als er voldoende aanmeldingen zijn gaan we door met de trainingen in de schoolvakantie.

Met sportieve groet,

Jan Wedman: Voorzitter

Bert en Kirsten Stoker: Secretariaat

Sietske van Malsen: Penningmeester

Meindert Gorter: algemeen bestuurslid

Cees Roest: Trainer

Janienke Roelofsma: Trainer